Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!

O NAS - skoraj do nagega :)

Srce podjetja sva Peter in Tejka Novšak.
Oba sva že pred mnogo leti začutila, da naše življenje potrebuje korenite spremembe. Pričela sva seveda kar sama pri sebi. Ker imamo v družini tudi ljudi, ki se že dolgo ukvarjajo z ekološkim pridelovanjem živil, sva že pred več kot 15 leti vedela, kaj to pomeni, še preden je za to izvedel širši krog ljudi.
Najini otroci, kot tudi najini najbližji so sčasoma preko naju dobili veliko koristnih informacij - kako se zdravo prehranjevati, uporabljati kozmetične izdelke, biti povezan z naravo,...

Ne vidiva se samo v tem, da zgolj nekaj prodajava, rada ponudiva tudi še nekaj več - pomoč, lepo besedo, karkoli, da pomagava ljudem okoli naju do boljšega, bolj kakovostnega, naravnega življenja.
Seveda pri nas globoko spoštujemo okolje, naše službeno vozilo recimo poganja plin, ki kar do 75% manj onesnažuje okolje. Kadar se odpravimo z družino v naravo, vedno poberemo kakšno smet in udeležujemo se tudi večjih čistilnih akcij.
Prav tako je hiša, v kateri prebivamo, narejena večinova iz naravnih materialov (glina, les, trstika, kokos).
V glavnem radi imamo naravo in ljudi, ki mislijo na podoben način.

Tudi zato sva se pred leti odločila, da lahko narediva nekaj več. Pričela sva s prodajo 100% naravnih kozmetičnih izdelkov. Ko sva ugotovila, kaj se nahaja v konvencionalni kozmetiki, je bila to povsem logična odločitev. Veseli naju, da lahko s svoji znanjem obogativa tudi druge. V našem podjetju se sedaj združujemo ljudje, ki si delimo isto življenjsko filozofijo – edino z naravo lahko pridemo do zdravja. Tako je naš osnovni cilj predvsem ponuditi ljudem zdravo alternativo vsem kemikalijam, ki so jih uporabljali do sedaj v konvencionalni kozmetiki, čistilih, osvežilcih in prehrani. Vzdržujemo oseben pristop do naših strank ter se vsaki posvetimo maksimalno.

Veva in verjameva, da z vsakim naravnim izdelkom, ki ga uporabite vi, naredimo nekaj dobrega, tako za vas, kakor tudi onesnažimo nekaj narave manj, prav tako pa ni pri izdelavi ali testiranju naših izdelkov trpela nobena žival.

HVALA VAM, KER STE DEL NAS!