Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!

Nezni izdelki

Izdelki, nežni do ljudi, živali in okolja

Izdelki na tej strani ne škodujejo nikomur.

Prijazni do ljudi - Rastline v naravni kozmetiki našo kožo negujejo in je ne izsušujejo ali dražijo, kot to pogosto delajo kemične sestavine v izdelkih. Prav tako so vse pogosteje alergije na snovi v čistilih, ki povzročajo draženje kože in dihal. Z uporabo naravnih čistil se vsem tem tegobam izognete. Tudi v ekološki prehrani ne boste našli škodljivih konzervansov, barvil, ojačevalcev okusa, emulgatorjev in podobnega, temveč zgolj zdravo živilo, ki je popolnoma naravno zraslo v Sloveniji.

Prijazni do živali - Nobeden od izdelkov ali njihovih sestavin na naši spletni strani ni bil nikoli testiran na živalih. Ne moremo dovolj poudariti krutosti, ki so jim živali podvržene zaradi testiranja snovi v kozmetiki in čistilih. Z nakupom izdelkov, ki nosijo znak o netestiranju na živalih tudi pomagate k temu, da se število testov in mučenih živali vztrajno zmanjšuje.

Prijazni do okolja - Znanstvene raziskave so potrdile, da gospodinjstva z vsakodnevno uporabo kemičnih čistil in tudi kozmetike še bolj onesnažujejo okolje, kakor industrija z odplakami. Dnevno spuščamo v okolje močno škodljive snovi, ki motijo naravno ravnovesje mikroorganizmov in povzročajo smrt in celo izumrtje številnih rastlinskih in živalskih vrst, na koncu pa pristanejo v podtalnici, ki predstavlja tudi vir naše pitne vode. Uporabite naravne izdelke za nego sebe in svojega doma ter prenehajte onesnaževati okolje.