Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!

Dostava

DOSTAVA IN PREVZEM

 

Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu naročila oziroma potrdila o plačilu v primeru plačila na naš TRR.Zin d.o.o. bo najkasneje ob tej uri pričel z izvajanjem aktivnosti, potrebnih za realizacijo prejetega naročila.
Zin d.o.o. bo dostavo naročenega blaga izvedel skladno s pravili in ceno dostave.
 

Način dostave in rok dobave:
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo.
Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 0-3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila.
Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primeru posebnih zahtev glede datuma dostave vas prosimo, da le - te vpišete kot opombo na dnu naročila. Vse informacije pa so možne tudi po e-mailu:info@zin.si                                                                       

 

Dostava ob sobotah
Dostavljamo vse dneve, razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverijo na svoji pošti.
 

Stroški pošiljanja
Stroške pošiljanja plača naročnik - prejemnik pošiljke. Dostavo blaga bo Pošta Slovenije zaračunala po svojem veljavnem ceniku glede na težo vašega naročila. Cenik Pošte Slovenije je na voljo tukaj: http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki

 

Pri naročilu nad 30 € kot dodatno ugodnost stroške dostave poravna Zin d.o.o.

Pošta Slovenije in banke uporabnikom praviloma za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev nawww.zin.si.

Ko vam pismonoša dostavi odkupno pošiljko, mu blago plačate z gotovino. Pri plačilu ob prevzemu, se prištejejo še dodatni stroški, in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 0,96 EUR do vrednosti paketa 96,00 EUR, pri paketih z višjo vrednostjo od 96,00 EUR pa je strošek nakazila 1% vrednosti paketa, vendar ne več kot 5,01 EUR.
Za višino provizije pri plačilu po predračunu, povprašajte pri banki, preko katere izvajate plačilo. V kolikor pošiljke ne prevzamete in zahtevate ponovno pošiljanje, se poštnina po veljavnem ceniku Pošte Slovenije zaračuna še enkrat. Pošiljko lahko dvignete v 15 dneh od prejema obvestila pismonoše.
 

Čas dostave
Artikli imajo dobavni rok do 7 dni. Rok dobave za artikle, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku (pošle zaloge), vam bomo sporočili preko elektronske pošte.
Če Vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni .