Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!

Sodasan- Ekološke tablete za wc školjko

Proizvajalec: Sodasan čistila

Šifra izdelka: Sodasan čistila

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 6.60 €
Brez DDV: 5.41 €
Količina:
Ekološke tablete za WC školjko
 
Za učinkovito čiščenje straniščne školjke in pisoarjev, na težko dostopnih mestih, raztopi trmasto umazanijo s penečo svežino. Enostavna uporaba.
Primeren je tudi za čiščenje rezervoarjev za vodo in pisoarjev. Zanesljivo odstrani moteče vonje in ostanke.
Okoljske prednosti: Učinek WC tablet temelji na citronski kislini, ki je znana kot hitra in popolnoma razgradljiva snov. Tako kot vsi izdelki SODASAN so tablete WC-Cleaner brez konzervansov ali snovi, ki sproščajo klor in so označene z logotipom Vegan.
Delovanje: Zaradi svoje zelo nizke vrednosti pH ima citronska kislina lastnost, da raztaplja usedline, ki so nastale. Tableta se hitro raztopi in se takoj razširi s svojim čistilnim učinkom. Pustite delovati najmanj 30 minut in nato sperite.
Doziranje: Vsaka tableta je posamično zavita. Odstranite folijo in tableto položite neposredno v vodo. Za trdovratno umazanijo ali vodni kamen pustite delovati čez noč. Če je potrebno, postopek ponovite.
 
OPOZORILA: POZOR. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Sestavine INCI: citric acid, sodium carbonate, cellulose, sodium carbonate peroxid, sodium C12-18 alkyl sulfate, rapsöl, glycerin, parfum, limonene.
 
 
Certifikati: EcoCert, Eco Garantie in Vegan.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: