Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!

Sodasan-Color ekološki detergent za perilo Sivka

Proizvajalec: Sodasan čistila

Šifra izdelka: Sodasan čistila

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 7.60 €
Brez DDV: 6.23 €
Količina:

Ekološki tekoči detergent za pranje perila, z vonjem sivke od 30° C dalje, 1,5l.

Okolju prijazno pranje pomeni tudi, da izberemo najnižjo možno temperaturo vode in s tem prihranimo energijo. Detergenti v prašku imajo lahko v hladni vodi težave s popolnim topljenjem. Tekoči detergenti pa pričnejo delovati takoj tudi v hladni vodi in vam nudijo odlične rezultate. Idealen za barvno perilo.

Za razliko od običajni detregentov Sodasan Color ne vsebuje nobenih kemičnih surfaktantov, temveč le tekoče milo, ustvarjeno iz kontrolirano ekoloških rastlinskih olj. Za dišavo so uporabljen aizključno naravna eterična olja.

OPOZORILA: POZOR. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Sestavine INCI: aqua, potassium soap*, lauryl glucoside, decyl glucoside, potassium citrate, sodium carbonate, alcohol* denat., glycerine, parfum, linanool, limonene.
*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

CERTIFIKATI: Eco Garantie, Vegan, Ecocert

 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: