Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!
.
Biopark-BUGSI - za preživljanje časa na prostem

Biopark-BUGSI - za preživljanje časa na prostem

Datum: 2016-04-13 Komentarjev: 0

100% naravne sestavine - rastlinska olja in eterična olja, ki imajo za insekte neprijeten vonj ter negujejo vašo kožo.

100% naravne sestavine - rastlinska olja in eterična olja, ki imajo za insekte neprijeten vonj ter negujejo vašo kožo. Vsebuje olja jojobe in grozdnih pešk, ki mehčajo kožo ter imajo naraven  SPF 5 ter eterična olja citronele, sivke, cedre, pačulija, pelargonije in rožmarina.
Izdelek je bil testiran v Peruju, Amazonskih gozdovih ter na Šrilanki, kjer je pokazal izjemno učinkovitost.
Primerno za vse tipe kože, za otroke in odrasle.

OPOZORILA: Ker izdelek vsebuje naravna eterična olja, odsvetujemo uporabo pri nosečnicah ali dojenčkih oz. otrocih, mlajših od 3-h let. Če zaide v oči, izplaknite z obilo čiste, tople vode. Če se pojavi draženje in vztraja, se posvetujte z zdravnikom in mu pokažite embalažo. V primeru zaužitja pijte veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Ne izzivajte bruhanja. Shranjujte na mestu, nedosegljivem otrokom.
Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na nepokrite dele kože z razdalje 15 cm. Pri nanosu na kožo obraza izdelek nanesite najprej na dlan in nato razmažite po obrazu. Pazite, da ne zaide v oči. Nanesite tudi na kožo, pokriti s tanko tkanino, saj lahko insekti pičijo tudi skozi oblačila. Če se na prostem nahajate dalj časa, nanos po nekaj urah ponovite.
Sestavine INCI: Vitis vinifera, Buxus chinensis, Cymbopogon nardua, Juniperus virginia, Pelargonium graveolens, Lavendula angustifolia, Pogostemon cablin, Rosemarinus officianalis, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Farnesol*, Linalool*, Limonene*
*Naravne sestavine, prisotne v eteričnih oljih, niso naknadno dodane v izdelek.

**********
Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Dodatni testi, ki jih je naredil proizvajalec, zagotavljajo, da tudi ob daljšem segrevanju katerekoli snovi iz embalaže ne prehajajo v izdelek.
Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti.

**********

Tags:

Komentiraj