Trgovina z zdravimi in ekološkimi izdelki, z vami že od leta 2007.

Nakupovalna košarica je še prazna!
AKCIJA Domači test Alergije

Domači test Alergije

Proizvajalec: Pro-Lab

Šifra izdelka: Easy Home Test

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 12.05 € 6.02 €
Brez DDV: 4.94 €
Količina:

Domači test za ugotavljanje alergij

NA KRATKO O ALERGIJAH
Alergija je reakcija imunskega sistema v našem telesu na tujke – alergene. Ti alergeni se lahko nahajajo na primer v hišnem prahu, dlaki živali ali določenih živilih. Pri osebah, ki so občutljivi na te alergene, se pojavijo alergične reakcije. Najpomembnejši simptomi alergij so: rdečina kože, izpuščaji, solzenje, ponavljajoče kihanje, in otekline. Taki simptomi se lahko pojavijo tudi ob virusni ali bakterijski okužbi, kot je so primer gripa, prehlad ali vneto grlo. Alergije se lahko razvijejo v različnih življenjskih obdobjih.

KDAJ NAJ IZVEDEM TEST?
Easy Home Test za ugotavljanje alergij uporabite, kadar se pojavijo simptomi alergij, kot so rdečina kože ali oči, kožni izpuščaji, srbenje, solzenje, ponavljajoče kihanje – ob prisotnosti alergenih snovi  (hišni prah, cvetni prah itd) ali v kontaktu z živalmi (psi, mačke) ali pa otekanje po zaužitju določene hrane.  Ta test lahko izvedete ob katerem koli času dneva.
Test ni namenjen za uporabo na otrocih, mlajših od 15 let.
Občutljivost testa je nastavljena za odrasle osebe.

ZA KAJ SE TA TEST UPORABLJA?
Easy Home Test za ugotavljanje alergij se uporablja za domače ugotavljanje prisotnosti protiteles IgE (imunoglobulini) v krvi. Če so ta IgE protitelesa v krvi v povečanih količinah, se lahko sprožijo alergijske reakcije. Najpomembnejši simptomi alergij so: pordele oči, solzenje, značilni izpuščaji ali rdečina na koži, ponavljajoče kihanje in otekline.
Taki simptomi se lahko pojavijo tudi ob virusni ali bakterijski okužbi, kot je so primer gripa, prehlad ali vneto grlo.
Izvedba testa je enostavna. Rezultate lahko odčitate že po 10 minutah.

KAKO TEST DELUJE?
Protitelesa IgE se v telesu tvorijo kot reakcija na prisotnost enega ali več alergenov (snovi, ki povzročajo alergijo). S pomočjo Easy Home Testa za ugotavljanje alergij lahko ugotovite, če je koncentracija določenih IgE protiteles v krvi višja od običajne. Po nanosu majhne količine krvi na testno napravo, se v roku 10 minut v testnem okencu pojavita ena (pri normalni vrednosti IgE) ali dve (pri povišani vrednosti IgE) obarvani črti.
 

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: